Friår med mening

Er du lei av skole eller jobb? Hva med et: Friår med mening, venner for livet, uforglemmelige reiser og en mulighet til å bli bedre kjent med Jesus?! En livsforvandlende mulighet!
 

Vil du høre mer om

Disippeltreningsskole?

 

Vi har tre Disippeltreningsskoler i året:         

September (1) og januar (2).

 

På Ungdom i Oppdrag Skien sine skoler får du bli bedre kjent med Jesus, reise masse til spennende land og du får venner fra hele verden!

 

         

Norge først, så til verden

En Disippeltreninsskole (DTS) er en fantastisk mulighet for deg til å vokse i din relasjon med Jesus og til å oppdage mer av hva han har for deg i fremtiden. Du blir en del av et herlig, internasjonalt felleskap med studenter og stab, og får bo i et gammelt, men veldig koselig fengsel midt i Skien sentrum. Først får du glimrende undervisning av lærere fra hele verden og så får du reise til utlandet for å dele Jesu kjærlighet!

Undervisning

Du får utrolig bra, og livsforvandlende undervisning av lærere fra hele verden. Undervisningen er veldig praktisk og handler i all hovedsak om å «Bli bedre kjent med Gud og gjøre ham kjent». I løpet av skolen får du også ta del i fantastisk lovsang, bønn, smågruppe og mye mer. Felleskapet med lærerne, staben og studentene er en like viktig del av læreprosessen, som undervisningen i klasserommet. 

Outreach

På outreach får du en mulighet på å prøve deg som misjonær! Du får reise i flere måneder til et eller flere land i den tredje verden, land som India, Tanzania eller Colombia, eller til ulike land i Europa. Dette er en fantastisk sjanse til å oppleve andre kulturer og se at Gud gjør store ting gjennom deg! Vi lover deg mange stormer å fortelle barnebarna dine ;)

Fyll ut skjemaet for å høre

mer om denne

fantastiske muligheten!

© 2018 YWAM Skien, Norway